Kabar

  • Nyambung karo jagad: Canton Fair kanthi tulus ngajak sampeyan melu ing acara gedhe iki!

    Nyambung karo jagad: Canton Fair kanthi tulus ngajak sampeyan melu ing acara gedhe iki!

    Pameran bakal rampung rauh.Kabeh karyawan kita uga ketemu akeh partners ing acara iki.Toilet pinter ing pameran minangka rekomendasi utama lan saiki dadi Toilet Bowl sing populer.Produk kasebut nggabungake teknologi paling maju.Langkah menyang masa depan teknologi jedhing!melu...
    Waca liyane
  • Makarya bebarengan ing Canton Fair: mbukak kesempatan bisnis anyar!

    Makarya bebarengan ing Canton Fair: mbukak kesempatan bisnis anyar!

    Kabar Apik!Pameran taun kepungkur sukses, lan kita seneng ngumumake yen kita bakal melu ing Canton Fair taun iki!Gabung nalika kita nampilake produk lan layanan paling anyar ing salah sawijining pameran dagang paling bergengsi ing donya.Tanggal Pameran: 23 April 2024--27 April No. Booth:P...
    Waca liyane
  • Mbukak kunci Potensi Pertumbuhan: Gabung ing Canton Fair

    Mbukak kunci Potensi Pertumbuhan: Gabung ing Canton Fair

    Temokake Keanggunan: Demo Langsung Inovasi Toilet Keramik!Gabung Langsung: 23 April 2024--27 April nalika Kita Nampilake Kemewahan Kamar Mandi Paling Apik!Produsen Toilet kanthi pengalaman 20 taun, kita wis nyedhiyakake macem-macem desain saniter berkualitas tinggi kanggo perusahaan merek terkenal kaya Ferguson lan B&a...
    Waca liyane
  • Carane milih jamban

    Carane milih jamban

    Cara milih Lemari Banyu 1, Bobot Luwih abot jamban, luwih apik.Toilet biasa bobote watara 50 kilogram, dene jamban sing apik bobote watara 100 kilogram.Toilet sing abot nduweni kapadhetan dhuwur lan kualitas apik.Cara prasaja kanggo nguji bobot Toilet Modern: Angkat tutup tangki banyu nganggo tangan loro...
    Waca liyane
  • Apa tegese nguras wc?

    Apa tegese nguras wc?

    Cara milih jamban 1. Bobot Mangkok jamban luwih abot, luwih apik.Jamban biasa bobote kira-kira 50 kilogram, lan jamban sing apik bobote kira-kira 100 kilogram.Toilet sing abot nduweni kapadhetan dhuwur lan kualitase relatif bisa ditampa.Cara sing gampang kanggo nguji bobot jamban: angkat tangki banyu ...
    Waca liyane
  • Pandhuan pungkasan kanggo milih jamban keramik sing sampurna

    Pandhuan pungkasan kanggo milih jamban keramik sing sampurna

    Kanggo unclog sink jedhing, kene sawetara iku sampeyan bisa nyoba: Vanity jedhing bisa gampang di resiki nggodhok banyu: Mung pour banyu nggodhok mudhun saluran.Iki kadhangkala larut bahan organik sing nyebabake penyumbatan.Plunger: Gunakake plunger kanggo nggawe nyedhot lan ngresiki clogs.Priksa manawa segara sing ketat ...
    Waca liyane
  • carane unclog sink jedhing

    carane unclog sink jedhing

    Kanggo unclog sink jedhing, kene sawetara iku sampeyan bisa nyoba: Vanity jedhing bisa gampang di resiki nggodhok banyu: Mung pour banyu nggodhok mudhun saluran.Iki kadhangkala larut bahan organik sing nyebabake penyumbatan.Plunger: Gunakake plunger kanggo nggawe nyedhot lan ngresiki clogs.Priksa manawa segara sing ketat ...
    Waca liyane
  • Mbukak Potensi Kamar Mandi Kanthi Toilet Keramik

    Mbukak Potensi Kamar Mandi Kanthi Toilet Keramik

    Ruang minimal sing dibutuhake kanggo mangkok jamban lan sink ing jedhing gumantung marang kode bangunan lan pertimbangan kenyamanan.Iki minangka pedoman umum: Toilet Space: Jembar: Paling sethithik 30 inci (76 cm) spasi dianjurake kanggo area jamban.Iki nyedhiyakake kamar sing cukup kanggo umume jamban standar lan nyaman ...
    Waca liyane
  • jedhing ireng murni, yen sampeyan mbayar manungsa waé kanggo gaya, sampeyan bisa teka lan mriksa metu.

    jedhing ireng murni, yen sampeyan mbayar manungsa waé kanggo gaya, sampeyan bisa teka lan mriksa metu.

    Tren fashion terus ganti saben taun, lan warna populer uga terus ganti, nanging mung ana siji warna sing ora bakal luntur yen sampeyan menehi perhatian marang gaya lan kualitas: yaiku sink pedestal ireng.Ireng minangka klasik ing bunder fashion.Iku misterius, dominan, ora mung serbaguna ...
    Waca liyane
  • carane Cut mangkok toilet keramik

    carane Cut mangkok toilet keramik

    Nglereni mangkuk jamban keramik minangka tugas sing rumit lan rumit, biasane ditindakake mung ing kahanan tartamtu, kayata nalika nggunakake bahan kasebut utawa sajrone instalasi utawa ndandani.Penting kanggo nyedhaki tugas iki kanthi ati-ati amarga kekerasan lan brittleness keramik, uga ...
    Waca liyane
  • apa toilet pinter Self Clean Designs Modern Elektronik Cerdas Toilet

    apa toilet pinter Self Clean Designs Modern Elektronik Cerdas Toilet

    Toilet cerdas minangka perlengkapan jedhing canggih sing nggabungake teknologi kanggo nambah kenyamanan, kebersihan, lan pengalaman pangguna.Iku ngluwihi fungsi dhasar jamban tradisional kanthi nggabungake macem-macem fitur teknologi dhuwur.Mangkene rincian babagan sing biasane ditawakake jamban cerdas: Fitur Utama Smart...
    Waca liyane
  • carane jamban tankless bisa

    carane jamban tankless bisa

    Toilet tanpa tank, kaya jenenge, beroperasi tanpa tangki banyu tradisional.Nanging, padha gumantung ing sambungan langsung menyang baris sumber banyu sing nyedhiyani meksa cukup kanggo flushing.Mangkene ringkesan babagan cara kerjane: Prinsip Operasi Saluran Pasokan Air Langsung: Toilet tanpa tangki disambungake...
    Waca liyane
Online Inuiry