R&D

teknologi R&D sunrise

Ningkatake kualitas urip kanthi teknologi canggih lan paten

https://www.sunriseceramicgroup.com/products/

Ngirit banyu nganti 30%

Bisa kanthi efisien ngeculake energi potensial lan tenaga cuci banyu.Daya cuci saben unit banyu luwih kuwat.Bisa dicuci kanthi resik ing siji flush.
Dibandhingake karo jamban 6L biasa, saben flush ngirit 30%.

https://www.sunriseceramicgroup.com/products/

Teknologi antifouling glaze

Iku adopts microcrystalline anti glaze teknologi, kang kawangun ing siji, karo Kapadhetan dhuwur lan lumahing Gamelan, nggawe ngumbah luwih gampang.

Desain bolongan jet tanpa wates

Bolongan semprotan dirancang ing wangun rimless, kang bisa flush luwih cepet tanpa ninggalake rereget.

sertifikat paten

Inuiry online