counter basins

  • Under Counter porselen wastafel kapal wastafel cuci rambut wastafel wastafel wastafel lavabo keramik mewah kamar mandi wastafel

    desain baskom kanggo kamar panedhaan

    Tipe Instalasi: Undermount
    Notch: Sink Tunggal
    Jinis kanggo Basin: Countertop Sinks
    Jumlah bolongan: siji
    Werna: Putih
    OEM/ODM: Ya
    Asal: China

    Fitur fungsional

    Kanthi colokan listrik dirancang
    Outlet lan voltase beda-beda sacara internasional
    Mbutuhake adaptor utawa konverter kanggo digunakake
    Sink bisa diinstal ing countertops
    Hardware wis klebu kanggo penak

  • Cuci tangan Cina matt warna ireng kabinet wastafel keramik kamar mandi vanity wash basin

    wastafel keramik mewah

    Dianggo: jedhing / jedhing
    Rampung lumahing: polesan / matt
    Ukuran: 420 x 420 x 135 mm
    Bahan: Keramik
    Tipe: Art wash basin
    Tutul: Opsional
    Jinis kanggo Basin: Countertop Sinks

    Fitur fungsional

    Gampang kanggo nginstal sink kapal
    Baskom cuci kompak cocog kanggo jedhing
    Tambahan sampurna kanggo jedhing
    Reresik gampang minangka fitur lumahing Gamelan
    Ramping lan elegan desain gaya kontemporer

  • BATHROOM MODERN over counter basin sink cuci rambut modern

    wastafel wastafel

    Gaya: Kanthi Faucet
    Werna: Putih
    Paket: karton standar
    Jinis kanggo Basin: Basin Kapal
    Jumlah bolongan: Tunggal
    Dianggo: kanggo jedhing
    Kapasitas: 10.000pcs / taun

    Fitur fungsional

    Wadhah putih persegi panjang kanthi kran banyu
    Fitting kamar mandi gaya paling modern
    Kualitas dhuwur kanthi permukaan glazed sing kenthel
    Gampang kanggo ngresiki lan polesan kanggo nggawe
    Gamelan lan ora gampang kena banyu

  • Wastafel Utilitas Meja Wastafel lavamanos inodoros tocador wastafel lavabo wastafel kamar mandi wastafel

    wastafel wastafel

     

    Jeneng merek: SUNRISE

    Aplikasi Khusus: Wash Face Sinks

    Werna: Putih

    Desain: Lubang Tunggal

    Fitur: Gampang ngresiki

    Aplikasi: Hotel

    Aksesoris: kran stainless steel

    Fitur fungsional

    Keramik Eco lan Kualitas Terbaik
    Dhukungan teknis online
    Keramik wastafel
    5000 Set / Sets saben Sasi
    Wash Face Sinks

  • Kamar Mandi Keramik Modern Kesombongan Single Wastafel Sampo Baskom Wastafel Rambut Keramik Kamar Mandi Wastafel Kabinet Wastafel Tangan

    baskom umbah-umbah
    Jeneng merek: SUNRISE
    Gaya: Faucet
    Ukuran: 520*190*418 mm
    Dianggo: jedhing
    Jinis kanggo Basin: Basin Kapal
    Kapasitas: 10.000pcs / taun
    Werna: Putih / Biskuit / Ireng

    Fitur fungsional

    100% Layanan Pelanggan Wareg
    Gamelan awet padhang & Gampang kanggo ngresiki
    Kanthi Pop Up Saluran & instalasi prasaja
    Gaya elegan lan gaya kemewahan modern Eropa
    Bahan keramik premium & permukaan kaca tebal

     

  • Kemewahan elegan lavabo keramik oval basin undermount Keramik sink jedhing Keramik kamar umbah-umbah sink

    wastafel cuci tangan

    Jumlah bolongan: loro
    Werna: Putih
    Paket: 5 Lapisan Kotak
    OEM / ODM: Sugeng rawuh
    Pilihan: Busa Packing
    Asal: China
    Gaya: Tanpa Kran

    Fitur fungsional

    sink prau keramik jedhing nempatno ing outlook modern
    Digawe saka keramik kualitas premium
    modern lan elegan kanggo jedhing utawa kamar Vanity
    supaya lumahing Gamelan lan polesan, gampang kanggo njaga
    aliran banyu aliran lancar sing uga ora netes

  • Desain sinks jedhing keramik modern wastafel meja ndhuwur counter ndhuwur persegi dowo cuci tangan basin

    baskom cuci tangan countertop

    Jeneng merek: SUNRISE

    Aplikasi Khusus: Wash Face Sinks

    Werna: Putih

    Desain: Lubang Tunggal

    Fitur: Gampang ngresiki

    Aplikasi: Hotel

    Aksesoris: kran stainless steel

     

    Fitur fungsional

    Keramik Eco lan Kualitas Terbaik
    Dhukungan teknis online
    Keramik wastafel
    5000 Set / Sets saben Sasi
    Wash Face Sinks

  • Wastafel kamar mandi keramik pabrik Cina nglelebke wastafel kamar mandi modern

    baskom cuci rambut

     

    Wangun Bowl: persegi dowo

    Instalasi: Ndhuwur Counter

    Bobot produk: 20 Pon

    Ukuran njaba: 20 x 14 x 5,51 inci

    Ambane Bowl: 5.51 inci

    Lubang Saluran Sink: diameteripun 1,77 inci

     

    Fitur fungsional

     

    sink gampang kanggo ngresiki lan njaga

    fireclay lan porselen

    Sink jedhing putih Matte

    Direkayasa kanggo Performance

    bahan sink keramik

  • lavamanos Rectangular Top Grade Mount On Counter Basin Top Sink Keramik Kamar Mandi Wastafel Wajah

    wash basin ndhuwur meja

    Warna: Customizable
    Sertifikat: CE Cupc Saber
    Jumlah bolongan: siji
    Notch: Baskom Tunggal
    Jinis Instalasi: Ndhuwur Counter
    Wangun: Formulir Kapal
    Gaya: Tanpa Kran

    Fitur fungsional

    Gampang kanggo ngresiki keramik gilap
    Sinks Pel, Sinks Shampoo
    Poly Bag karo 5 Ply Carton
    desain wangun bunder jedhing
    lumahing saka lantai-kanggo-langit-langit sink

  • lavamanos Rectangular Top Grade Mount On Counter Basin Top Sink Keramik Kamar Mandi Wajah Baskom Wastafel Kamar Mandi Vanity karo Sink

    baskom sampo keramik

    Aplikasi Khusus: Shampoo Sinks
    Garansi: 5 Taun
    OEM: Ya
    Jumlah bolongan: siji
    Werna: Putih
    Bahan: Keramik, Porselen
    Paket: Karton

    Fitur fungsional

     

    Keramik Porselen Kualitas Premium

    Dilengkapi Pop Up Drain

    Gaya Modern Gaya

    bisa gampang dijaga

    langsung tanpa ngganti Vanity

  • Paling laris seni binatu kamar mandi mewah wastafel gantung dinding basin putih keramik persegi panjang sing dipasang ing dinding wastafel wastafel

    baskom jedhing mewah

    Wangun: persegi dowo
    Gaya Sink: Mangkuk Tunggal
    Gaya: Tanpa Kran
    Aplikasi Khusus: Cuci Tangan
    Werna awak: Putih
    Spesifikasi: Keramik
    Asal: China (Daratan)

    Fitur fungsional

     

    kekuatan nemen lan kekiatan

    pakaryan apik

    100% dipriksa lan dipilih

    lumahing kaca non-porous

    Resik lan mencorong sawise ngilangke elegan

  • Pasokan murah persegi baskom kamar mandi porselen mewah sink

    bak cuci piring

    Jeneng merek: SUNRISE
    Tipe Instalasi: Undermount
    Tipe Rampung: Dicet
    Pola Drainase: P-TRAP
    Wangun: persegi dowo
    Bobot Barang: 20 Pon
    Pola: Modern

    Fitur fungsional

    prasaja resik karo gombal alus
    Bentuk persegi panjang klasik
    Lumahing polesan sing gampang diresiki
    ora blumbang banyu lan splashing
    Certified lan kadhaptar dening CUPC

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2
Inuiry online