Sajarah Pangembangan

Ing taun 2007

Ing taun 2007, kanthi keberanian lan wawasan sing luar biasa, pangadeg keramik SUNRISE mbukak wilayah ing tanah panas "ibukutha keramik" iki lan mlebu ing industri peralatan kebersihan keramik.

Ing tataran awal wirausaha, keramik SUNRISE dipanggonke produk minangka "branded, dhuwur-bahan lan Eropah lan Amérika", adhedhasar dhuwur-mburi lan dhuwur Nilai-ditambahake produk jedhing, Iki posisi akurat saka produk perusahaan punika kamenangan strategis pisanan saka keramik SUNRISE lan pojok, saka SUNRISE kang cepet munggah.

Kanthi perkembangan ekonomi China kanthi cepet lan akurasi posisi perusahaan, keramik SUNRISE wis berkembang kanthi cepet kaya manuk garudha.

Ing 2013

Ing 2013, keramik SUNRISE entuk asil sing apik lan entuk panen sing lengkap lan apik ing produksi lan penjualan.

Kanthi evolusi tren fashion sanitary ware internasional lan owah-owahan permintaan pasar saniter domestik, keramik SUNRISE aktif miwiti inovasi merek ing Juni 2015 Ing babagan skala bisnis lan pangembangan produk, konsep jedhing disublimasikan lan ditambahi.Sawise nganyarke merek, supaya luwih ngerti tren jedhing ing Eropa lan Amerika, tim desainer SUNRISE ngunjungi akeh negara Eropa lan Amerika kanggo ngormati gaya desain produk Eropa lan Amerika sing luwih maju lan nemokake konotasi lan makna sejatine jedhing Eropa lan Amerika. keramik!

Ing 2018

Ing wulan Maret 2018, supaya bisa ngerteni posisi merek SUNRISE sing cukup, nindakake layanan kustomisasi produk khusus lan nyiyapake bengkel pangolahan produk tartamtu, Kita bakal nyedhiyakake pelanggan kanthi dhukungan, desain lan layanan khusus.Sawise kahanan epidemi stabil ing 2020, perusahaan produksi ing saindenging negara bakal nerusake produksi siji-sijine, Kanggo nyukupi syarat modernisasi, penak lan kepenak, peluncuran produk cerdas jedhing SUNRISE nandhani transformasi pusat industri SUNRISE saka produksi tradisional. Iki minangka tujuan perusahaan saiki kanggo mindhah struktur kasebut menyang produksi cerdas lan nggawe produk cerdas.

Saiki, ing premis duwe rong pabrik, keramik SUNRISE terus nggedhekake skala produksi, nampani masa depan kanthi produk sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur lan menehi bali menyang masyarakat.

Inuiry online